Stomatološka ordinacija "Dr Vladimir Milivojević"

Stomatološka ordinacija "Dr Vladimir Milivojević", postoji od 2007. god i od samog osnivanja je stekla veliki broj pacijenata koji su imali samo jedan zahtev, a to je kvalitet! Ordinacija je opremljena najsavremenijim dijagnostičkim i terapijskim sredstvima, a materijali koji se koriste spadaju u sam vrh dentalne industrije! Poseban značaj se pridaje konstantnom usavršanju i edukaciji o čemu svedoče sertifikati sa prestižnih evropskih i svetskih seminara! Ordinacija raspolaže najsavremenijim laserom za obradu tvrdih i mekih tkiva Fotona LightWalker AT expert! Time su terapijske i dijagnostičke usluge na nivou najsavremenijih i najopremljenijih evropskih ordinacija! Ovo je prvi i za sada jedini laser ove vrste na ovim prostorima! Primenom lasera u mnogome se povećava komfor a naročito kvalitet pružene usluge! LightWalker AT spada u sam vrh stomatološke laserske tehnologije! Bez vibracija, neprijatnih zvukova i gotovo bezbolno (najčešće anestezija nije neophodna) možemo popravljati vaše zube, a posebno je značajna njegova primena u dečijoj stomatologiji! Od mnogobrojinih indikacija neke od najznačajnijih su:

-lasersko čišćenje karijesa ,

-lasersko zbrinjavanje parodontopatije (najefikasnija poznata terapija parodontopatije kako u početnom tako i odmaklom stadijumu, potpuno bezbolno (bez anestezije) bez postoperativnih tegoba),

-lasersko lečenje gangrene zuba

-estetske korekcije

-izbeljivanje zuba

-laserska hirurgija, bez bola, krvarenja i postoperativnih tegoba

-terapija afti, herpesa, alveolita gde dolazi do trenutnog prestanka bola i sama lezija mnogo brže zaceljuje!

Ukoliko imate problem sa krvarenjem i povlačenjem desnih, potpuno bezbolnom terapijom laserom možete da zaustavite dalje napredovanje parodontopatije! Kada postoji problem sa preosetljivošću vrata zuba u vidu oštrog, probadajućeg bola prilikom konzumiranja hladne ili slatke hrane i pica, a naravno ne pomažu sredstva koja se reklamiraju na TV-u, onda samo sa jednim eventualno dva laserska tretmana možete trajno reštiti problem! Pored laserskih tretmana ordinacija pruža vrhunske usluge iz oblasti protetike, pokriven je širok spektar protetskih usluga od najjedostavnijih do vrlo komplikovanih i estetski savršenih! Ordinacija ima i razgranatu mrežu visoko stručnih i kvalifikovanih saradnika i konsultanata za sve slučajeve gde je potreban multi disciplinarni pristup rešavanju problema! Takođe nas možete pratiti i na našoj grupi na Facebook-u ovde.