Stomatološka ordinacija

BISER DENT -Dr Stanislava Vasić

O nama

Nudimo kompletne stomatološke usluge:

- stomatološka protetika

- estetska hirurgija

- dečija stomatologija

- oralna hirurgija

Stomatološka ordinacija koja zaista brine o Vašim zubima i zdravlju Vaših usta. Ono što nas od drugih razlikuje nije samo kvalitet usluga koje Vam pružamo, već i to da kod nas možete biti deset godina nakon date stomatološke intervencije mirni od bilo kojih daljih popravki, zamena i svega onog što je Vama mučno, a kod nas ni ne osetite. Rad sa najsavremenijom nemačkom opremom, najboljih distributera, garancija je da se kod nas popravka zuba neće ni osetiti. Kvalitet naših usluga ogleda se i u višegodišnjem iskustvu u radu sa pacijentima.

Stomatologija Biser Dent pruža kvalitetne stomatološke usluge iz sledećih oblasti: zubna implantologija, oralna hirurgija, protetika, ortodoncija, estetska i rekonstruktivna stomatologija, uz upotrebu najsavremenijih materijala modernih evropskih standarda. Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.

Naš tim je uvek raspoložen da Vas primi i kad ste uplašeni ili nervozni zbog predstojećeg tretmana, našim savetima i objašnjenjem pokaže koliko je lako opustiti se i u najnapetijem trenutku. Posetite nas i zakažite pregled.

Naš rad

Kontaktirajte nas

  • Adresa: Valjevska 3, Beograd Čukarica, Banovo Brdo

  • +38164-616-80-32

    Radno vreme :

    Ponedeljak-petak od 12-20h

    Subotom i nedeljom -radimo po pozivu.

  • biserdent@gmail.com