DOBRODOŠLI


DOBRODOŠLI U MATIS SVET, SVET PROFESIONALNE NEGE MATIS,
-profesionalno rešenje za negu kože Ekspert u profesionalnim tretmanima, MATIS je fokusirao svoj know-how na metode unapređenja lepote kože tokom više od 25 godina. Matis nudi rešenja za svaki problem. Rešenje koje počinje sa Spa tretmanom koji izvodi Matis kozmetičar i nastavlja sa proizvodima koji se koriste kod kuće. Rešenja dizajnirana za profesionalce i sve one kojima je kvalitet na prvom mestu. MATIS, otkrijte svoju lepotu...
Kada izaberete Matis, otkrivate jedinstvenu filozofiju. Filozofiju baziranu na personalizovanom pristupu vašoj lepoti. Vaše potrebe i želje su jedinstvene i zbog toga Matis vam prilazi na poseban način... Masaža dobrodošlice, dijagnoza kože, pažnja koja je potrebna da bi se pronašlo pravo Matis rešenje. Rešenje po meri klijenta koje kombinuje profesionalni proizvod sa ekspertnom metodom tretmana. Sve to da otkrijete vašu lepotu.
MATIS, efikasnost i zadovoljstvo
Koristeći iskustvo i stručnost svoje laboratorije, Matis je kreirao 11 linija za negu lica i tela. Svaki proizvod nosi Matis pečat koji ga čini prepoznatljivim među svim ostalim, Visoko efikasne formule kombinuju najbolje iz prirode i visoku tehnologiju. Teksture su jednostavno neodoljive. Mirisi su nezaboravni. Sva vaša čula učestvuju u jedinstvenom osećaju Matis zadovoljstvu.
Pogledaj, dodirni, pomiriši, oseti ... videćete razliku i rezultate.
Mimika, mrštenje, smejanje, grimase... Naša koža pokazuje naše emocije. Kako vreme prolazi, regeneriše se sve sporije. Prirodno, prve ekspresione linije nastaju. Danas sa linijom CORRECTIVE, Matis nudi jedinstveno rešenje da se zadrži mladost i blistavost kože. Linija od 3 proizvoda specijalno dizajniranih da otklone i izbrišu sve linije i bore.
3 sinergetska dejstva

 • relaksacija mišića odgovornih za pojavu bora
 • punjenje udubljenja i bora sferulitima hijalurona
 • regeneracija kože
Nastala zahvaljujući unapređenoj kozmetološkoj tehnologiji, ova linija kombinuje 3 aktivna sastojka nove generacije zadužena za vidljive rezultate.
INOVACIJA:
* mio-relaksacioni aktivni sastojak koji je efikasan već od prve aplikacije M2R deluje brzo na mišićnu relaksaciju. Posle samo 10 minuta, napetost je redukovana, koža se relaksira i ekspresione linije su ispeglane.
* pumpajući sastojak - kompletira efekat glačanja mikrosfere hijaluronske kiseline koje potiču iz nove tehnologije povećavaju do 3D puta volumen u kontaktu sa površinskom vlagom. Gornji slojevi epiderma ponovo dobijaju svoju hidrataciju. Bore i linije su popunjene, a koža izgleda blistavije .
REGENERATIVNI SASTOJAK, aktivni sastojak sa dugotrajnim dejstvom, visoko efikasan Biopeptid CL stimuliše sintezu kolagena. Sa svakom aplikacijom dermis je sve vise sposoban da koriguje bore iznutra i vidljivo ih umanjuje.
Svaki proizvod CORRECTIVE linije nosi Matis potpis. Svaki preparat nudi zadovoljstvo pre svega. Zadovoljstvo prilikom nanošenja nežnih, laganih tekstura, zadovoljstvo korišćenja ultra-inovativnih preparata, a pre svega zadovoljstvo glatke, hidrirane i mladalački osvežene kože koja je vidljivo relaksirana.KOREKTIVNA NEGA ZA BORE Relaksirajući i glačajući tretman za lice, deluje efikasno i kompletno na ekspresione bore. Kombinuje unikatno trostruko dejstvo za brze i vidljive rezultate glačajuće dejstvo, punjenje bora i dugoročnu regeneraciju. Nanosi se svako jutro, pomaže glačanje linija i bora, lice je relaksirano već od prve aplikacije.
MATIS BEAUTY TIP
Matis savet za maksimalnu efikasnost nanesite negu u pravcu bore. Na čelu aplikujte preko bora talasastim pokretima. Uvek nanosite preparat pokretima ka spolja.INTEZIVNA NEGA ZA USNE Ovo specifično područje zahteva specifičan preparat! Specijalno dizajniran za osetljiv predeo oko usana, ovaj proizvod redukuje fine linije i bore oko usta. On takođe kombinuje 3 inovativna dejstva glačajuće, popunjavanje bora i obnavljanje. Redefiniše predeo oko usana i vraća im konture i svež izgled. Blago praškasta tekstura i aplikator na tubi omogućuju idealno nanošenje preparata.
MATIS BEAUTY TIP
Matis savet - ne zaboravite da nanosite preparat u pravcu bore. Za dugotrajne rezultate najbolje je naneti ga ujutro pre make-up-a i 3-4 puta u toku dana.
BRISAČ BORA OKO OČIJU
Jednostavan za upotrebu, ovaj korektivni brisač bora sa četkicom je specijalno usmeren na linije i bore oko očiju. Njegova formula kombinuje relaksaciono dejstvo sa pojačanim dejstvom popunjavanja bora za vidljivu i ekspresnu korekciju. Jednim potezom četkice, ekspresione linije se smanjuju i nestaju, a oči vraćaju svoj sjaj. Jedan esencijalni proizvod za svakodnevnu upotrebu.
MATIS BEAUTY TIP
Matis savet pre prvog nanošenja, kliknite nekoliko puta olovku da oslobodi preparat. Nanosite ga u pravcu bore, kako izmedu obrva, tako i spoljašnjih linija očiju. Ne oklevajte da ga nanesete nekoliko puta u toku dana. Brisač bora pojačava popunjavajuće dejstvo korektivne nege za bore.
U našem salonu možete kupiti i sve ostale proizvode iz široke palete Matis proizvoda za negu lica i tela žena i m uškaraca .
TRETMAN I TELA
Matis kuća nudi vrlo efikasne tretmane tela kako za mršavljenje tako i za razbijanje celulita,a hit je ultrazvučna kavitacija.
Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza metoda alternativne liposukcije pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalni, vidljivi i trajni. Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka rnoze da se izgubi od 1 do 4 cm. Tretirano područje prelazi se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne pštećuje okolno zdravo tkivo.
POSTIGNITE VITKU FIGURU uklanjanjem masti bez liposukcije
 • rad na telu
 • uklanjanje masti sa kavitacijom
 • limfna drenaža
 • režim ishrane
 • trening predviđen za problematične zone
Oblikovanje i zatezanje tela uz prateću preporuku o higijensko-dijetetskom režimu i o primeni fitoproizvoda namenjenih ne samo regulisanju telesne težine nego i dovođenju u ravnotežu svih organa i sistema.Profesionalna šminka
Uz pomoć našeg eksperta u svim prilikama zablistajte u punom sjaju: venčanja, kokteli, proslave, rođendani...
Trajna šminka
korigujte SVE čime niste zadovoljni na svom licu (usne, obrve, ajlajner)
Matis svojom širokom paletom tretmana nudi rešenje za sve probleme kože lica za žene i muškarce kao i za sva doba. Odaberite jedan od tretmana za:
 • regeneraciju
 • učvršćivanje
 • dubinsku hidrataciju
 • oksigenaciju
 • kao i visokokvalitetne CAVIA tretmane Masaža
U prijatnom ambijentu uz opuštajuću muziku i mirise koji bude sva čula oslobodite se akumuliranog stresa
 • relax masaža
 • anti-celulit masaža
 • limfna drenaža celog tela
 • sve vrste terapeutskih masaža SAVON DE MARSEILLE
Tempo života, obaveze, stres... su faktori koji utiču na naše telo i um. Marselj daje šansu da poboljšamo kvalitet našeg života i raspoloženja, pružajući nam darove prirode Provanse (Provence) kroz svoje tradicionalne proizvode prema našim potrebama!!!
MARSELJSKI SAPUN
Mi smao tzradicionalni proizvođači sapuna i ručno proizvodimo esencije starog originalnog marseljskog sapuna. Koristimo tradicionalne metode proizvodnje prirodnih esencija za naše proizvode.
Naš prioritet u selekciji sirovina (biljna ulja, mirisna ulja, esencijalna ulja) nam omogućavaju da imamo kvalitetan sapun. Potvrđeno je i preporučuje se za najdelikatnije i najosetljivije tipove kože.
U Marselju tražimo i spajamo naš sapun sa esencijama iz prirode, nudeći dve vrste sapuna, prirodan i mirisan, sa vise od 100 aroma trava, cveća, voća, ulja, žitarica, itd.
Svaka boja jedan miris, svaki miris jedan sapun
Cada color una fragnacia, cada fragnacia un jabon
A cheque couleur une fragnace, a cheque fragnace un savon
Every colour a fragnace, every fragnace a soap
Jederfarbe ein duft, jeder duft eine seifeManikir
IBD geliranje, protetika nokatnih ploča i ekskluzivno Jessica
manikir - prirodna nega nokatnih ploča.
Luksuzan tretman koji setom podlakova, lakova i nadlakova bez acetone, na bazi bilja trajno razrešava problem zanoktica i problematiku nokatnih ploča (lomljenje, listanje, grickanje), a za rezultat imate manikir koji traje 2 nedelje.
Pedikir
Lak korak uz Zen-spa - raj za stopala - tretman koji pilingom, maskom i pakovanjem na bazi bilja pruža idealnu negu i relaksaciju Vašim stopalima
Trajno - Lasersko uklanjanje malja
Mikodermova abrazija
 • uklanjanje bora
 • podmlađivanje kože lica i vrata
 • uklanjanje ožiljaka
 • uklanjanje kapilara na licu