• >

Stomatološke usluge

MMB Centar je specijalistička stomatološka ordinacija, u centru Beograda, na 50m od hrama Sv Save. Poseduje moderno opremljenu stomatološku ordinaciju i ordinacijsko- hirurški blok za operativu i intervencije . MMB Centar je specijalizovan za oralnu hirurgiju i implantologiju.

Savremena usluga

Centar pruža vrhunske usluge sa savremenim materijalima i iz oblasti kompletne stomatologije pacijentima svih uzrasta.

Estetska stomatologija

– Skup usluga različitih stomatoloških i hirurških postupaka u cilju postizanja maksimalnog estetckog efekta koje obuhvataju i anti aging korekture hijaluronskim filerima.

Profesionalnost
Stručnost na najvišem mogućem nivou od strane edukovanog i iskusnog tima.

Znanje
Visoka stručnost i znanje stvaraju kvalitet usluga u skladu sa najvišim standardima.

Iskustvo
Naše višegodišnje iskustvo postavljamo u funkciju Vašeg zdravlja i osmeha.

Dobrodošli na našu prezentaciju !

image

Vlasnik i osnivač MMB Centra je Mr med sci Dr Mirjana Milacic Bajic, doktor stomatologije, specijalista oralne hirurgije, implantolog, magistar medicinskih nauka na katedri za ORL i lekar akupunkturolog, sa dugogodišnjim iskustvom u strucnom i naucnom radu u zemlji i inostranstvu.

U Centru se mogu dobiti i licencirane usluge iz klasične auriculo i korporalne akupunture, metode lećenja stare preko 4000 godina koja je uspešno ukomponovana u svom izvornom obliku u savremene terapijske postupke, upotrebom specijalnih srebrnih igala a u svrhu tretiranja raznih stanja i oboljena .

CENE zavise od tipa upotrebljenog materijala. Moguće plaćanje raznog tipa i na odloženo. Kod porodicnih pacijenata odobrava se popust do 30%
MMB CENTAR radi sa zakazanim pacijentima od 15-20h, operacije su u terminima od 9-12h