Salon lepote Bio Bella

  • "Salon lepote BIO BELLA"
  • "Salon lepote BIO BELLA"
  • "Salon lepote BIO BELLA"

Salon lepote BIO BELLA

Zakoracite u mali mirisni svet salona Bio Bella i podarite sebi zaista pravo opuštanje i naucite da pravilno i zdravo negujete Vašu kožu!

Bio Bella je salon ciji je princip nege zasnovan iskljucivo na prirodnim, organskim preparatima! Preparati su bogati biljnim uljima, lekovitim esencijama i svežim ekstratima bilja,etericnim uljima visokog kvaliteta, svežim vocem, solima iz mrtvog mora, planskim medom... i slicnim zdravim preparatima sa nacelom, da samo ono Što je jestivo smete staviti na Vašu kožu" i time sacuvati zdravu funkciju kože i njenje savršene prirodne mehanizme regeneracije, koji se toliko oštecuju jakim hemijskim preparatma kojima je savremena kozmetika prezasicena!

Da je to zaista tako potvrduje informacija da je zaokret ka prirodnom nacinu nege trend u svetu!

Samo tako koža dugo ostaje mlada, baršunasta, zategnuta, zdrava i lepa! To su potpuno prirodne i visoko efektivne supstance kojima se ispravljaju sve nepravilnosti na koži, rešavaju uspešno i najproblematicnija stanja kože i Što je najvažnije Cuva njeno zdravlje! Posebna pažnja se posvecuje izuzetnom Cišcenju kože bez bola i crvenila, kao i specijalnim aromaterapeutskim masažama lica sa visokim ucinkom na jedrinu, ishranu kože, limfnu drenažu i vrhunski anti age efekat! U salonu se rade posebne tople masaže lekovitim mešavinama etericnih ulja za duboku relaksaciju, opuštanje napetih i napregnuth mišica unikatno radenim prema tipu problematike odnosno individualnoj potrebi klijenta, posebnim odabirom etericnih kombinacija, sa ucinkom na harmonizaciju, imunitet i osecaj da ste preporodeni! Salon je poznat po aromaterapeutskim uljima vrhunskog kvaliteta, svim organskim baznim uljima kao i namenski posebno pravljenim organskim maceratima lekovitog bilja, koja sjanim kombinacijama daju izuzetne efekte na opuštanje tela, posebno antistresno i relaksantno, kod raznih bolnih i upalnih stanja, sa Širokom paletom dejstva na Citav metabolizam, kao i na vrhunsku negu kože! U salonu se radi jedistvena nega kože glave i kose, namenski preporucena posle temeljnog pregleda i dermatokozmeticke dijagnostike kože glave, preporucena kod opadanja kose, seboreje, peruti, kao i njene standarne nege i nege oštecene kose! Specijalne masaže glave su sa višestrukim pozitivnim efektima na kožu, kosu, nerve, cirkulaciju, balansiraju energiju Citavog tela, posebno su korisne kod vratnog dela kicme i pri tom su vrhunska nega same kose zbog regenerišuceg svojstva i hranljivosti organskih ulja pa deluju kao savršeno pakovanje za ishranu kose! I još puno toga ima u ovom salonu! Otkrijte sami Bio Bella je uvek tu za Vas, za relaksaciju, savet, negu i naravno lepotu! Bio Bella